Despre unghii cu gel

Ce trebuie să conțină un kit unghii pentru a pune unghii cu gel?

Vrei să aplici unghii cu gel? Trebuie să știi că ai nevoie de răbdare și un kit unghii. Unghiile cu gel se aplică greu pentru cei care sunt începători, și pentru asta ai nevoie de un kit unghii cu gel care să te ajute să pui modele unghii gel perfecte. Te înarmezi pentru o „luptă” lungă, așa că fii pregătită așa cum trebuie.

Un kit unghii cu gel are următoarele produse:

  • lampă UV și un set de tipsuri;
  • adeziv pentru tipsuri și degresant de unghii;
  • bețișoare și ulei pentru cuticule;
  • buffer și pilă pentru tipsuri;
  • adeziv pentru gelul UV (bonder);
  • gel UV 3în1 sau gel alb pentru manichiură french;
  • clește special pentru tipsuri și degresant.

Ce pași trebuie să urmezi pentru kit unghii?

Pentru a avea modele unghii gel perfecte, trebuie să urmezi câțiva pași care să îți garanteze succesul. Pentru început, scapă de oja de pe unghiile tale, având grijă să rămână curate.

Dezinfectează cât mai bine unghiile și ai grijă să folosești dizolvant fără acetonă fără a afecta unghia. Taie apoi unghiile tale naturale, lăsându-le de 1 mm aproximativ și dă-le o formă rotundă.

Împinge cuticulele cu ajutorul bețișorului special și apoi aplică ulei special de cuticule. Îndepărtează luciul articifial al unghiilor folosind buffer-ul și îndepărtează resturile cu degresant. Începe să aplici tipsurile potrivite unghiilor tale și aplică o picătură de adeziv pe dosul lor. Ține câteva secunde apăsat pe fiecare unghie, pentru a se lipi bine.

Pilește tipsul astfel încât să ajungă la o formă cât mai naturală și aplică degresant pentru aproximativ două minute. Urmează acum să aplici bonderul iar după ce s-a uscat aplică primul strat de gel UV. Întinde-l cât mai uniform și usucă-l apoi la lampă vreme de două minute.

După ce ai făcut aceste lucruri, repetă-le din nou, inclusiv pilirea. Aplică apoi un ultim strat de gel UV, pe care să îl usuci din nou la lampă. Șterge unghiile cu degresant și aplică ulei pentru cuticule.

Sfaturi utile

Fii atentă ca unghiile tale să nu intre în contact cu apa vreme de câteva minute și apoi te poți bucura de manichiura ta.

Dacă îți dorești modele unghii gel french, atunci trebuie să folosești gelul alb pe vârfurile unghiilor între cele două straturi de gel transparent.

Alege și aplică culorile preferate, iar mai apoi poți învăța să faci diverse desene pe unghiile tale. Poți alege modele unghii gel simple sau french care vor rămâne mereu în tendințe.

Ușor de realizat și foarte frumoase sunt și acele modele unghii gel rosu. Sunt elegante și feminine și sunt simplu de realizat, dacă ai o trusă de unghii completă. Cu glitter sau modele, unghiile tale vor fi pregătite să fie parte din look-ul tău.


Join The Discussion