Tendințe

Tendințe în materie de unghii cu gel

Femeile sunt înnebunite după unghiuțe cu gel, care de care mai frumoase, mai atrăgătoare și mai aranjate. Kit unghii cu gel sunt la mare căutare, datorită avantajelor pe care le au.

Sunt foarte rezistente atât în timp cât și la șocuri. Însă pot afecta unghia, dacă îți aplici des unghii cu gel. E nevoie de o pauză între aplicări, pentru a lăsa unghia să își revină.

Moda anului acesta în materie de unghii pare că evoluează de la o zi la alta. Sunt căutate unghiile lungi, cu modele și multe linii, dar și diverse desene. Pe scurt, manichiura a devenit o adevărată artă și un accesoriu nelipsit al femeii.

Tu aplici singură tips-ul? Ce kit unghii folosești?

Dacă ești în pană de idei, noi venim cu poze care să îți arate moda în materie de unghiuțe.

Și pentru că anotimpul e încă foarte friguros, îți dezvăluim niște modele unghii gel iarna. Ele vor fi potrivite atât cu vremea de afară, cât și cu look-ul tău. Iarna, deja ne-am obișnuit să purtăm cât mai mult sclipici și fulguleți, poate chiar desene cu brăduți și unghii roșii.

Pentru unele femei este incomod să poarte unghiile lungi, din vina mănușilor. Dar sigur îți permiți unghii de lungime medie, tip migdală, pătrate sau rotunde.

Oricum ar fi, și modelul contează dar și kit unghii pe care îl folosești. În acest început de an redescoperim manichiura de dinainte de sărbători. Totodată, combinăm cu atmosfera care a rămas la fel de rece. Purtăm unghiuțe roșii, asta ne atrage cel mai mult. Pentru asta uită-te la modele unghii gel roșu pe care le-am atașat mai jos, să vezi cât de bine arată.

Sunt la fel de populare și potrivite modele unghii gel albastru, care par că ne aduc aminte de gerilă și frigul pe care îl aduce. Aplică diverse modele și combină culorile între ele, pentru o manichiură deosebită.

Oricând poți adăuga puțin glitter pe manichiura ta, sau o inimioară și vei schimba complet aspectul. Nu trebuie decât puțină imaginație.

Anul acesta cu siguranță trebuie să ieșim din tipar, iar moda ne invită politicos să încercăm noile modele de unghii.

Rămân valabile, desigur, și acele modele unghii gel nud sau modele unghii gel frech alb.

Iar dacă vrei ceva ieșit din comun și care să arate firea ta rebelă, alege modelele care ies din tipare. Folosește diverse culori și desene care să scoată copilul din tine.

Femeile vor ca unghiuțele lor să fie asortate fiecărei ținute și să fie în ton cu atmosfera zilei.

Așa că ia în considerare și aceste lucruri când te programezi data viitoare la manichiurista ta. Și dacă îți aplici singură unghiile cu gel, atunci practică cât de mult poți. Nu uita să folosești și un kit unghii pe măsură. Modelele tale vor ajunge să fie perfecte.

 

Join The Discussion