Tendințe

Unghii french? Avem pentru tine o mulțime de modele

Orice femeie care își pune periodic unghii cu gel și-a pus măcar o dată modele unghii french. Pentru asta ai nevoie de o masa manichiura si un kit unghii. Asta deoarece acest tip de manichiură este feminin și romantic, oferă frumusețe mâinilor și nu se demodează indiferent de vreme.

Manichiuristele au creat numeroase modele de french reinventat, folosind un kit unghii profesionist. Nu mai vorbim doar de clasicul french alb, ci de french colorat sau cu diverse desene. Modele unghii french simple găsim la tot pasul, dar nu și-au pierdut din strălucire.

Dacă îți dorești modele unghii french simple și de efect, apelează la oricare model french simplu, în funcție de forma unghiei tale, sau de ceea ce îți dorești.

Poți să fii ceva mai îndrăzneață și să ceri manichiuristei să adauge glitter sau pudră metalică. Dacă are un kit unghii complet, atunci nu vor exista impedimente. Oricum ar fi, cu french-ul sigur nu dai greș.

Cu aceste manichiuri, mâinile tale vor fi mai feminine și cu siguranță vei fi mândră de ele. Aceste modele unghii french alb sunt făcute pentru femeile care sunt mai calme și elegante, având doar un strop de pasiune în comportamentul lor. Fie că le vrei pentru școală sau pentru job, french-ul se va potrivi întotdeauna.

Unghii French colorate

Dacă vrei să schimbi registrul, poți încerca și un french reinventat, dintre acele modele unghii french negre. Pot fi simple, sau puțin mai excentrice, dar rămân la fel de frumoase.

Și modele unghii french colorat găsim în portofoliul fiecărei manichiuriste. Ele aduc un strop de jovialitate, adăugat unui caracter jucăuș și unei femei extraverite.

Unghii french florale

Romantismul poate fi accentuat prin manichiură, iar o metodă simplă este să adopți metodele florale. Sunt mai multe tehnici, printre care și autocolantele, abțibildurile sau picturile acrilice care te pot ajuta în rezultatul tău.

Sunt mai multe idei de manichiură florală french care ți-ai putea plăcea și care îți vor oferi doza de romantism așteptată. Se observă și folosirea anumitor detalii atunci când vorbim de unghii false french, precum bulinele, fundițele colorate și dungile. Dacă îți faci singură manichiura, folosește un kit unghii profesionist și vei găsi acolo tot ce ai nevoie.

French reinventat

Nou în aria french-ului este frenchul semilună, care alungește unghia și îi dă un aspect plăcut. El a fost folosit sub numeroase forme, dar are multe pretendente.

Tendințele actuale de bază se referă la folosirea glitter-ului și pietricele pentru unghii. French-ul simplu acum este roz cu pietricele și modele desenate pe câteva unghii. Manichiuristele sunt artiste cu viziuni plăcute pentru femei și care au un kit unghii complet.

French-ul este reinventat, asta e clar, și îl găsim sub diverse forme, tipuri și lungimi de unghii.

Lungimea și tipul unghiei poate să schimbe aspectul unghiei, de aceea este important să alegem tipul de unghie potrivit. În cazul manichiurii de tip french, era la modă unghia pătrată, însă astăzi se poartă foarte mult french-ul stiletto sau oval. Încearcă și aceste modele, pentru că sigur îți vor plăcea.

Join The Discussion